“Niti” heeft gevraagd niet om schuld zijn bokser.

Nitisamuai of Niti Khaosiriwat is gebleken dat na zijn bokser of Phrakaiphet Nitisamui heeft het spel verliest, hij blauwe genoeg voelt. Daarnaast zijn er iemand die zei dat hij veel geld van de Muay Thai fans, ontvangen dus hij zou graag om deze mensen te nemen verantwoordelijkheid voor dit onderwerp ook te laten.

 

Niti Samuai of Niti Khaosiriwat of de grote baas van Nitisamuai boksen kamp heeft gepost op facebook na Phrakaiphet Nitisamuai heeft geslagen door Yodsila Faretex op Suek Muai Thaise Ched zien op de laatste wedstrijd. Bovendien, voelt hij teleurgesteld genoeg, zodat degene die de verantwoordelijkheid voor dit onderwerp ook moeten worden.

 

Dus, de grote baas van Nitisamuai boksen kamp heeft gepost op zijn facebook nadat zijn bokser of Phrakaiphet heeft onlangs klopte. Vervolgens, de fout heeft gebracht aan de geesten van het verslaan van het spel. Dus, heeft hij zijn waardigheid ook verloren.

Leave a Reply