Nong boot weet niet hoe te doen na lied het Bureau gesloten

Boot Nattadate is gebleken dat hij heeft voldaan aan de promotor Thongchai al op laatste 14 September 2015 om te onderhandelen met Kingsanglek T. Laksong. Bovendien, hij zou vechten met Chaiyo Phetyindeeacademy als de roeping van de fanclub boksen. Echter, het medelijden dat hoewel hij is gekomen om het Bureau, maar Thong zei dat hij is ziek niet beschikbaar te zijn voor vergadering. Dus, hij niet weet hoe het te doen.

 

Boot Nattadate heeft geopenbaard aan Muai Siam dat hij momenteel heeft bezocht om te grote lied of Thongchai Rattanasuban op kantoor in Brisbane. Echter, het teamwork zei dat nu Thongchai ziek, is zodat hij niet kan voldoen aan hem. Vervolgens, medelijden het veel dat hij niet een kans om hem te ontmoeten hoeft, zodat hij niet weet hoe het te doen.

 

Daarom, Nong boot heeft gepost op facebook en online media als een onder detail:
Chaiyo Kingsanglek: Nong boot zou u willen bedanken voor het volgen van het nieuws van deze paar een of Chaiyo en Kingsanglek langs 1 maand. Vervolgens kan hij de boksen fanclub om uit te proberen de beste manier om te laten hen voor de bestrijding van met elkaar informeren. Hij weet echter goed dat het niet een gemakkelijke taak voor hen zeker, zodat hij overeenkomt om te betalen voor de prijs van hen van 100 pond tot 100,000 baht. Bovendien, hij heeft bekend over de eis van de fanclub boksen vanwege hun vechten met de goede vorm, en nu is het tijd om hen vechten met elkaar te laten.

 

Nadat het heeft het nieuws dat de Nong boot heeft betaald voor Kingsanglek totaal 100.000 baht door waarmee contact wordt gemaakt uit de middelste man om te laten hen om te vechten met elkaar, nu hebben de coördinator en het hoofd van het boksen kamp hun dezelfde intentie om de historie van kinderen bokser of de droom bokser van het boksen fanclub om naar te kijken te maken. Ten slotte, volgens de wijze van de boksen cirkel het moet vragen voor de machtiging door de promotor onder de aansluiting om op te lossen het probleem laten of te laten Kingsanglek om te vechten op deze wedstrijd. Het heeft echter geen probleem, met uitzondering van iedereen worden benaderd.

 

Daarom, Nong boot heeft gemaakt een besluit onmiddellijk om te vragen voor de vriendelijkheid van de Thongchai op dinsdag ochtend op 9.30 Later, hij was gekomen bij het kantoor van Thongchai onmiddellijk, en hij had op de hoogte van de medewerkers van de Thongchai bedrijf dat Thongchai al naar de tandarts kliniek gekomen was. Dus, het zou tijd 1 uur voorafgaand aan het voltooien zijn taak, en later Nong boot heeft besloten te wachten op het gebied van de tijd te doden en weer terug naar Thong Chai van bedrijf opnieuw om 10: 30 uur met een maaltijd Hij is echter niet moedig om uit de auto, dus hij heeft belde naar Thongchai moeten bang zijn verdwijnen. Na dat, had hij gewacht op de auto tot 11.30 met de goede verzorging van de samenwerking van één Thong Chai door te laten hem te wachten op de Thongchai van office tot bijna op de middag dat Nong boot Thongchai had ontmoet.

 

Later, heeft hij voorbereid de vogel nest mand aan Thongchai; echter, het was op de hoogte van de Chaiharn dat Thongchai de hoofdpijn tot heeft kan niet voldoen aan hem. Vervolgens sprak hij met Thep Thamma direct met zijn teleurstelling voor het niet voldoen aan de Thongchai. Vervolgens heeft hij legde uit over het voornemen voor het laten van dit een echtpaar om te voldoen aan met elkaar. Aan de andere kant, wordt ervan uitgegaan dat Thongchai de hoofdpijn tot heeft kan niet werken in dit onderwerp. Echter, Nong boot zou willen maken van de lijst van deze een voor het vieren van de verjaardag voor hem (echt) paar. Het heeft ook geen paar dat hij maken van de lijst naast hieruit een paar willen zou omdat hij werkelijk houdt van alle kinderen boksers uit het verleden. Volgens zijn aandacht, zou hij willen tot stand brengen van het kind een om te worden beroemd op de cirkel boksen als zijn grote gift door te laten dit één tegen op Suek Phetwisate (echt) paar.

 

Nu, hij niet weet hoe dat te doen, met uitzondering van zijn goede probeert te worden van de promotor die de boksen fanclub hebben verwacht, en ten slotte moet het voorspellen of dit echtpaar een met elkaar vechten zou. Echter, heeft hij hoopte dat met zijn goede bedoelingen, zijn werk succesvol zou kunnen zijn. Aan de andere kant, dit is de moeilijke taak voor hem, maar hij aanvaardt dat nu hij al met zijn volledige prestaties gewerkt heeft.

Leave a Reply