“Mangkornphet” wordt volledig ondersteund door “Boot”.

Op dit moment, heeft Faceted of Suphasate Kertniwat geaccepteerd die nu heeft hij een besluit om te sturen Mangkornphet S. Kertniwat aan praktijk op Phetyindee Academie na gevechten op de laatste wedstrijd. Bovendien, Nong boot de deelname heeft gegeven om goed op te letten Mangkornphet te geven in de halve finale ronde. Het heeft dus de goede trainer of Srikhun Narachawat volledig, geholpen worden gebracht zodat de boksen fanclub voelen zonder zich het ongerust maken.

 

Bovendien, onlangs Faceted of Suphachate Kertniwat of de grote baas van S. Kertniwat boksen kamp heeft geopenbaard zijn geest te aanvaarden dat in het verleden zond hij Mangkornphet S. Kertniwat om te vechten op Isuzu programma voor de eerste ronde na door de tweede ronde of Uaisaopor Sujibameekaew op Suek Chao Muai Thaise van afgelopen zaterdag 19 September 2015 Siam Omnoi boksen stadium. Bovendien, is nu Mangkornphet geoefend op Phetyindee Academie na gevechten op de laatste wedstrijd met goede deelname van boot. Wat meer is, heeft Mangkornphet doorgegeven in de halve finale ronde doordat de goede trainer of Srikhun nb Rachawat, die de goede naam van Phetmorakot W. Sangphraphai heeft geleverd tot de kampioen. Dus, de boksen fanclub moet voelen zonder zich het ongerust maken.

 

De grote baas van S. Kertniwat zei dat nadat hij het spel op de laatste wedstrijd heeft verloren, hij heeft geoefend op Phetyindee boksen kamp. Bovendien, Nong boot heeft gegeven de vriendelijkheid, en verzonden de goede prestaties trainer of Srikhun, die de goede naam van Phetmorakot om te helpen Mangkornphet totdat hij op de wedstrijd is niet mislukt. Dus, deze wedstrijd is de aanzienlijke, zodat hij het spel winnen moet slechts om omhoog op de volgende finale worden toegejuicht.

Leave a Reply