“Mai” heeft bevestigd voor “Lomtaley” om te vechten voor de grote wedstrijd.

SIA Mai Bangkaphi is nog steeds boos na op de laatste wedstrijd Lomtaley Sitsorueng Sakmongkol 96 Pheenuang heeft verloren. Dus, op deze wedstrijd moet hij de goede werken te tonen zonder teleurstelling voor iedereen. Bovendien, het kan tonen dat Lomtaley heeft de goede oefenen met toewijding en goede aandacht. Echter, nu is het tijd om te vechten met Rakkitti T. Phaophiamthrab en vervolgens niet zou hij de verliezer want hij zijn groter heeft.

 

Op dit moment zou kunnen Lomtaley Sitsorueng worden om de leider beroemde bokser; echter, de laatste tijd heeft verloor hij Sakmongkol 96 Pheenang Keezayim met slechte verwachting. Dus, op deze woensdag 23 September 2015 Lomtaley zou vechten met Rakkitti T. Paopiamthrab in 127 ponden even op Suek Chucharoen Muai Thaise Rachadamnern boksen stadium door van Sia Mor of Chuchareon Raweearamwong wordt gesteund, hoewel hij nog niet geconfronteerd met elkaar voordat.

 

Op de laatste avond van donderdag, Sia Sommai Sakulmateta of het hoofd van Palangmai en het hoofd van Lomtaley heeft verteld elke bokser te verzorgen van zichzelf en wonen goed vooral voor zijn niet tevredenheid van de prestaties voor Lomtaley.

 

SIA Mai zei dat nu Lomtaley altijd de slechte prestaties, met uitzondering van zijn goede beoefenen toont. Echter, voor deze tijd geeft hij de gelegenheid aan hem opnieuw om te vechten met Rakkitti. Aan de andere kant, hoewel zijn naam beter is kan hij verliest het spel vanwege zijn groter te laten Lomtaley missen om de winnaar.

Leave a Reply