Voor 15 Phunsia ronde, heeft het de kampioen op deze 30 augustus om Ramintra begrepen.

Suek Phunsia Muai Thaise, kan het setup de laatste wedstrijd op deze 30 augustus in 2015 op Lumphinee Ramintra. Dus, het boksen Muay Thai fans bewijzen kunnen dat die op deze dag tussen Onemeechok Phuhongthong en de oude proponent vechten zal of Yodphet Phangkhongphrab in 116 pond te zijn verzekerd van de grootheid.

 

Bovendien, het is bijna de laatste wedstrijd van 15 Suek Phunsia Muai Thaise op het einde van 30 augustus in 2015. Vervolgens heeft het het teamwork van kanaal 7 vechten aan Lumphinee Ramintra vanwege de grote en handige locatie. Dan, als de samenwerking heeft gezien de geschiktheid, het zou winnen de goede reactie van het Muay Thai Boksen fans. Terwijl in de laatste ronde het zou kunnen de lijst van paar bokser hebben te vechten in 116 pond tussen Onemeechok Phuhongthong en de oude voorstander of Yodphet Phangkongphrab en grijpen voor de derde ronde of Chanamarn P.K. Sanchai Muai Thaise Yim om te vechten met Chiabkhad Ph. Phongsawang. Dus, het is ervan overtuigd dat de boksen Muay Thai fans verzamelen kunnen om te kijken naar de wedstrijd op dit programma zeker.

 

Voor de 15e finale ronde van Phunsia, heeft het de concurrentie van deze maand einde op 30 augustus gesloten in 2015 op Lumphinee Ramintra. Vervolgens kreeg hij heeft het goede antwoord om te vechten in 116 pond zonder maken teleurstelling voor het Muay Thai Boksen fans

Leave a Reply