Er zal worden “Sakphet en Morakot” om te vechten op dit spel.

SIA Tung Phetphiya heeft uitgenodigd de Muay Thai fans om te vechten met Sakphet Fighter Muai Thaise en Morakot Khomsaimai als het tweede paar een van Suek Phetphiya op deze 15 September 2015 uitgezonden. Vervolgens moet het geloven dat dit spel misschien wel spannend en de Muay Thai fans laten van de goede prestaties op dit spel zien kunnen.

 

Voor Suek Phetphiya op deze 15 September 2015 Lumphinee boksen stadium uitgezonden, het zou kunnen hebben de meester paar een Sam A Phetyindeeacademy om te vechten met Klasuek Phetchinda met de naam door de tweede paar een of Sakphet Fightermuaithai om te vechten met Morakot Khomsaimai, Palangphon Phetyindeeacademy om te vechten met Rungnarai van Rattanabundit Universiteit, Chaiyo Phetyindeeacademy om te vechten met Phetphangan, Sialek Nayokathasala om te vechten met Wittayalek Singphon Ro 5 na , Chanachai Khanomtom 62 om te vechten met Yodsiam Singphomphrab, Chomthong Sakwichian om te vechten met Somraknoi Ph. Thawatchai, Praewprao Phetyindeeacademy om te vechten met Supernew Nonedangyim.

 

Voor het tweede paar een, zal er Sakphet Fighter Muai Thaise om te vechten met Morakot Khomsaimai. Vervolgens, Sia Tung heeft geopenbaard dat hij wil de Muay Thai fans om te bewijzen zijn paar prestaties opnieuw door de bestrijding van vermakelijk.

 

SIA Tung blijkt dat op de laatste wedstrijd die Morakot heeft geslagen te snel. Dus, op deze 15e September 2015 hij wil de Muay Thai fans om te bewijzen zijn paar prestaties om te vechten met funniness.

Leave a Reply