“Atsawindam” heeft legt de verklaring af om uit te zenden op Springnews.

Atsawindam of de commandant die sawake Phinsinchai bereidt de verklaring af te leggen voor quarantee van de bereidheid voor Suek Atsawindam Springnews uitgezonden op 10 September in A.D. 2015 in Golden Tulip Prabat 9 Hotel. Bovendien, op deze zondag 20 September 2015 op Imperial Ladprao Mitnakorn heeft gemaakt van de lijst van de kapitein; namelijk, Phetphanomrung van Rattanabundit om te vechten met Yodthuanthong Phetyindeeacademy.

 

Het is bijna voor het instellen van het nieuwe programma van Atsawindam na de verhuizing naar worden uitgezonden op Springnews aan 11,00 – 1 uur door begint op de eerste ronde van deze zondag 20 September 2015. Laatste tijd, is Atsawindam of de commandant Sawake Phinsinchai gebleken dat het hoofd van Springnews en hem op deze 10e September 2015 op Golden Tulip Rama IX Suek Atsawindam Springnews moeten voorbereiden.

 

De commandant Sawake is gebleken dat het hoofd van Springnews en hem de verklaring van Suek Atsawindam Springnews op deze 10e September 2015 in golden tulip hotel in Rama IX met inbegrip aan setup voor de eerste wedstrijd op deze zondag van 20 September bij Imperial Ladprao kan maken. Vervolgens, Mit Nakorn zou kunnen maken van de lijst van paar degenen; namelijk, Phetphanomrung van de Rattanabundit universiteit om te vechten met Yodthuanthong Phetyindeeacademy, Yod ET Portortor Thongthawee om te vechten met Lamkhom Sirilak dorp, Phetniyom F.A. Group om te vechten met Chareonphob Phobtheeratham, Kaito W. Onechai of de Japanse bokser om te vechten met Phetyaso Dabransarakham.

Leave a Reply