SIA Nao heeft de lijsten voor miljoen baht voor Phetyindee geopend.

SIA Nao of Wirat Wachirarattanawong heeft de lijst van Suek miljonair die phetyindee op deze dinsdag van 11st augustus 2015 Lumphinee boksen stadium al uitgezonden gemaakt. Dan, zal er de master of Khwankhao van de Rattanabundit universiteit om te vechten met Muengthai P.K. Sanchai Muai Thaise Yim volgende door naar de tweede men of Superlek van de Rattanabundit universiteit om te vechten met Kaona of Nongbeer P.K. Sanchai Muai Thaise Yim en andere bekende boksers te bestrijden op dit programma.

 

Voor suek miljoen baht die phetyindee op dinsdag van 11st augustus 2015 Lumphinee boksen stadium uitgezonden, lijsten de promotor die SIA Nao of Wirat Wachirarattanawong en het teamwork hebben gemaakt de interessante; namelijk, de meester paar een of Khwankhao van de Rattanabundit universiteit om te vechten met Muengthai P.K. Sanchai Muai Thaise Yim, de tweede paar een of Superlek van de Rattanabundit universiteit om te vechten met Kaona of Nong bier Chokngamwong, de ondersteunende paar een of Phalangphon Phetyindeeacademy om te vechten met Yothin F.A. groep en andere progressieve degenen te bestrijden in dit programma. Dus, Sia Nao bleek dat dit programma is het interessant als de progressieve in elk gewicht, dus het kunnen vertrouwen dat elke paren met funniness vechten kunnen zonder teleurstelling voor de Muay Thai fans. Tot slot, als de Muay Thai fans zijn geïnteresseerd in dit programma, kunnen ze vrolijken en stuur de aanmoediging zonder teleurstelling zeker.

 

Voor de anderen, zal er Archanai Phetyindeeacademy om te vechten met Thanadate Th. Pran 49, Onechai Kertmu 9 om te vechten met Rungkit Morbeskamala, Morakot Khomsaimai om te vechten met Phetdam Phetyindeeacademy, Sam Dee Phetyindee Academie om te vechten met Riangdate Sakwichian, Supernew Nonedangyim om te vechten met Numtrangnoi S. Samchai, Thongnoi Luakbanyai om te vechten met Rattanaphon Sitthongpound en Kumarnthong Kertphraison om te vechten met Nakrobdam Nonedangyim.

Leave a Reply