“Phetcheecha” heeft de goede prestaties.

De commandant Sawake Phinsinchai of de professional van Suek Atsawindam heeft de Muay Thai fans begunstigd door het maken van de lijst op juli van dit jaar. Vervolgens heeft hij de genie vrouwelijke bokser of Phetcheecha A. Meekhun om te vechten met Nong Joy S. Sommaikarnchang teneinde de funniness als het verleden.

 

Voor Suek Atsawindam op deze zondag 26 juli 2015 uitgezonden, zou het de laatste keer voor de uitzending van het programma op channel 9 sinds 1,00 – twee uur voorafgaand aan het beginnen voor de vaststelling van het programma volledig 2 uur als het verleden. Vervolgens op augustus van dit jaar kan het informeren of verzenden sinds 11.001 pm, maar de commandant Sawake Phinsinchai heeft de genie geliefde Muay Thai fans of Phetcheecha A. Meekhun om te vechten met Nong Joy S. Sommaikarnchang als de meester paar van het programma dat de Muay Thai fans de aanmoediging zonder teleurstelling kunt verzenden.

 

Op deze Sawake de goede aandacht heeft door de cadeautjes te geven aan de Muay Thai wedstrijd fans in termen van brengen het land vrouwelijke paar een of Phetcheecha om te laten zien van hun prestaties. Dan, op deze zondag Nong Joy S. Sommmai karnchang zou vechten met dit een echtpaar zonder teleurstelling.

Leave a Reply