“Kongburi” is moedig om te bellen voor zijn goede naam.

MIT Nakorn is echt vertrouwen dat Kongburi W. Sangphraphai misschien zijn grootheid Toon op deze boksen cirkel na de goede vorm om knockSumaeee S. Weerawan op de laatste wedstrijd door te laten Heng Sakchaisit om te zorgen voor Heng Sakchaisit tonen.

 

MIT Nakorn of de promotor van Suek een Mit Chai of de grote baas van S. Yuphinda boksen kamp zei na de Kongburi of de goede toekomstige bokser heeft terugkomen om te laten zien van de grote vorm door Sumaee S. Weerawan in Suek Superfight kloppen op de laatste wedstrijd Rachadamnern boksen stadium. Vervolgens kan hij veel ervaring uit te werken nadat hij is uit deze cirkel boksen voor een lange tijd onder het beheer van Heng Sakchaisit of de grote baas van Meenayothin Sakchaisit boksen kamp verdwenen.

Leave a Reply