Boot ermee akkoord dat “Yodthuanthong” zijn zware taak heeft.

Numboat of Nattadate Wachirarattanawong heeft aangegeven dat in de volgende wedstrijd Yodthuanthong Phetyindee Academie kan niet Aranchai Kertphattaraphan gemakkelijk zeker winnen na een ontmoeting met hem voor verschillende wedstrijden voor. Dan, in deze wedstrijd Yodthuanthong kunnen bestrijden als de meester paar een van Suek Muai Dee Witheethai op deze zondag 12nd juli 2015 Rangsit boksen stadium. Als het resultaat, is het afhankelijk van iedereen om te laten zien van elke betere strategie, met uitzondering van het waarborgen van Yodthuanthong om te oefenen zich uitstekend.

 

Voor de master paar een van Suek Muai Dee Witheethai op deze zondag 12nd juli 2015 Rangsit boksen stadium uitgezonden, zal er Yodthuanthong Phetyindeeacademy om te vechten met Aranchai Kerttiphattaraphan. Numboat heeft de laatste tijd over het beoefenen van zijn geliefde bokser of Yodthuanthong die hij altijd geconfronteerd met de harde taak elke keer dat hij heeft gevochten met Aranchai gegarandeerd.

 

Boot heeft bevestigd dat dit een echtpaar altijd vechten voor meerdere malen omdat hij een kind was, dus het aanvaarden moet dat Aranchai altijd de goede prestaties heeft aangetoond. Dan, zou het de harde taak voor Yodthuanthong om de winnaar van de wedstrijd, behalve voor het beoefenen van zijn goed te worden.

Leave a Reply