Voor Max programma, heeft het de prijzen voor verscheidene degenen gegeven.

Numphet of Arsira Taochareonsuk is gebleken dat de reden die heeft hij een besluit tot de prijs van de wond split is om te laten de bokser voor probeert aan te tonen van de goede strategie op het gebied van de bestrijding van vermakelijk. Dan, op deze zondag 21 juni 2015 hij de vooruitgang geboekt om te werken doordat Chiangrob Phumphanmueng om te vechten met Christus Lantayim als de meester paar een op channel 8 sinds 6.2010 20 uur.

 

Voor Max Muai Thaise Numphet of Arsira Taochareonsuk heeft hij daarom het populaire werk gemaakt met de uitstekende rating als de nummer 1 van kanaal 8 die uitgezonden op elke zondag sinds 6.2010.20 pm laatste tijd, het heeft geopend voor de lijsten van de paar boksers op deze zondag 21 juni 2015 door Chiangrob Phumphanmueng of Chaowaha Chanchaimuaithai om te vechten met Rayraymee Payae te brengen , Sinsamut S. Klinmee om te vechten met Kalikor Stochanof, Chalermphon Lantayim om te vechten met Sarah Sitsonthidate, Sankeng S. Ritthaisong om te vechten met Suebasa Chanchaimuaithai en Yoddoi Phanphaluakchaomaetraithong om te vechten met Yodphayak Sudsakorn Muai Thaise Yim.

 

Bovendien, Numphet heeft geopenbaard over de oorsprong van dit vermaak die het gevolg kan zijn van Chanyut Hengtrakul de prijs van wond splitsen geven de boksers in dit programma, en hij heeft gegeven aan elk van hen voor naald van 500 baht als de motivatie in termen van het gebruik van zijn ellebogen. Hoewel er de kloppen prize van Manas Meephong of de eigenaar van zweven markt in 4 regio’s geven voor elk van 5,000 baht in termen van dit programma boksen te laten maken van amusement.

Leave a Reply