Thai Boksen is bekend in Japan nadat Rika met Chomkwan uitdagen zal.

De voormalig bokser, Sanchai Joker of Sanchai Thongkraisan heeft setup het boksen programma Open als de goede match op deze zondag 28 juni 2015 op Chinchuku Fest boksen stadion in Tokio. Bovendien, zal er de meester paar namelijk, Tomoyuki Nichikawa ter bescherming van de kampioen met de Thaise bokser; namelijk, Desellek Phetchinda. Terwijl er de vrouwelijke paar zullen namelijk, Rika Thongkraisan om te vechten met Chomkhan Sitthongsak en Eto Saya om te vechten met Superball Phraradornyim ook in deze wedstrijd.

 

Laatste tijd, misschien de Thaise boksers gaan vechten in het stadion van de internationale boksen weer in Tokyo Japan totaal 3 boksers in Muai Thaise Open door de ondersteunde van de promotor Sanchai Thongkraisan of Sanchai Joker of de beroemde voormalig bokser, die nu heeft zijn familie en opent het gymnasium in Tokyo om te vechten op deze zondag 28 juni 2015 op Chinjuku Fest van Tokio. Dus, de 3 boksers bestaan uit Superball Phraradornyim om te vechten met Eto Saya en de vrouwelijke boksers; namelijk, Chomkhwan Sitthongsak of de dochter van de projectontwikkelaar Sanchai, die terug gekomen is om te vechten in Thai boxing programma opnieuw om te vechten met Rika Thongkraisan. Echter, voorafgaande deze overeenkomen met ze heeft gevochten als de internationale bezetting bokser met Kokert groep. Bovendien, zal er de meester paar een of Desellek Phetchinda te begrijpen de kampioen in weer gewicht Muai Thaise Open met Tomoyuki Nichikawa of de voormalige internationale bezetting, Thai en Thai vechten bokser en de geliefde discipel van zijn boksen camp of Japans bokser die is gekomen om Thailand en China voor de bestrijding van als Thai boksen programma’s voor meerdere malen.

 

Dus, in deze wedstrijd heeft hij deze 3 Thaise boksers, met name voor de master of Desellek Phetchinda om te vechten met Tomoyuki of zijn discipel te vechten in dit spel. Echter, hoewel de promotor Sanchai in Japan geweest voor een lange tijd, hij nog steeds ondersteunt Thai boksen kunsten alle tijden. Dus, heeft hij gecontacteerd om de Thaise boksers om te verdienen goede inkomens en de goede gelegenheid voor hem te maken.

Leave a Reply