“Sangmanee” zal vechten in parfum land of Frankrijk.

Momenteel, Sangmanee S. Thianpho heeft zijn wachtrij om te vechten in de internationale boksen stadion weer door te vliegen om te vechten in Frankrijk met EI Khaicar Ayoub of Marokkaanse bokser met Franse nationaliteit bij de bestrijding van Suek WCF West Coast uitgezonden op deze 7 augustus2015. Bovendien zal er Singmanee Kaewsamrit om in dit programma te sluiten.

 

Na in voorafgaande die sangmanee heeft gevochten in het buitenland voor de eerste keer in Suek Top koning World Series op Hongkong, heeft nu hij zijn hete vorm om te vechten in Frankrijk of buitenland weer. Daarom, op dit 7 augustus 2015 hij zou gaan om te vechten in Frankrijk voor Suek WCF of West Coast vechten door geconfronteerd met EL Khaicar Ayoub of de Marokkaanse bokser met Franse nationaliteit, die heeft gevochten met Sam A voordat in 60 Kg.

 

Dit programma is dus de grote wedstrijd omdat afgezien van Sangmanee S. Thianpho om te vechten in dit spel, zullen er nieuwe uitstekende Thaise degene of Singmanee Kaewsamrit om te vechten met de Franse of Asis Halalee ook na onlangs heeft hij gewonnen Singdam Kertmu 9 in 67 Kg voor.

Leave a Reply