Meanburi boksen stadion heet; Phu wil bewijzen dit feit.

Phu Ph. Kobkia heeft uitgenodigd de Muay Thai fans te voorspellen en te vrolijken voor Suek Muai Thai T nieuws op deze zaterdag van 20e juni 2015 in Meanburi sport boksen kamp op T nieuws sinds-10.00 8.00 uitgezonden uur. Bovendien, in deze wedstrijd zal er de meester paar namelijk, Khomarwut F.A. groep om te vechten met Pinngen Ch. Chongchareon volgende door naar de tweede men of Leklai S. Takrudthong om te vechten met Jack Nonedangyim en andere nieuwe sterren boksers.

 

Bovendien, is deze wedstrijd gonna be spannende enerzijds door de ondersteuning van Phu Kobkia Nut Phetyindee en het teamwork van Phetyindee ter ondersteuning van het paar degenen uitgezonden op T nieuws elke zaterdag sinds 8,00 10 uur op zaterdag 20 juni 2015. Bovendien, Phu Kobkia is gebleken dat deze paar degenen op Suek Muai Thai T nieuws zou hetzelfde zijn; namelijk, Khomarwut F.A. groep om te vechten met Pinngen Ch. Chongchareon volgende door de tweede ones; namelijk, Leklai S. Trakudthong om te vechten met Jack Nonedangyim volgende door Meanburi sport boksen ronde; namelijk, Pitsanuchai Luakmeungbangkhlang om te vechten met Esarnkhaew Numpornthep en de eerste een of Chareonporn Phobtheeratham om te vechten met Reya Ph. Ounnut.

 

Daarom, Phu Kobkia onthuld dat op deze zaterdag van 20e juni 2015 zal er de interessante ones te volgen over dit programma zoals gebruikelijk; namelijk, de meester één of Khomarwut F.A. groep om te vechten met Phinngen Ch. Chongchareon volgende door de tweede ones; namelijk, Leklai S. Trakudthong om te vechten met Jack Nonedangyim en andere nieuwe sterren boksers uitgezonden op T nieuws sinds 8,00 – 10 20.00 uur als zelfde tijd.

Leave a Reply