‘San’ zou de kampioen gordel brengen terug naar Thungsong.

Kodea wil niet een heleboel dingen vertellen want als de Muay Thai fans wil om veel geld te winnen, ze ook geïnteresseerd in de San Pharanchai moet te verslaan van de uitstekende één in 2 jaar of Phanphayak Chitmuengnon. Bovendien moeten de San Pharanchai de kampioen gordel om te brengen het terug naar Thungsong te grijpen.

 

Op dit moment is het tijd voor de Muay Thai fans om te vrolijken op deze vrijdag van 5 juni 2015 voor Phanphayak Chitmuengnon of de uitstekende tot 2 jaar om te bewijzen zijn prestaties tot San Pharanchai voor het grijpen van de kampioen gordel in 126 ponden Lumphinee boksen stadium. Dus, voor de bereidheid in deze tijd blijkt dat beiden zijn klaar om te vechten zonder enig probleem om de winnaar te worden.

 

Bovendien, voor de bereidheid van San Pharanchai van Thungsong nu heeft hij afgelegd naar Bangkok al sinds afgelopen dinsdag door onder Kodea of Pharanchai Adithepworaphan van beheer wordt verzorgd in de uitstekende manier. Bovendien, San Pharanchai heeft geopenbaard voor dit gevoel dat hij blij dat veel om toe te treden als de meester is geweest in de grote wedstrijd van Lumphinee boksen Stadion (echt) paar. Ook langs één maand en een half trainde hij zichzelf goed met inbegrip van zijn consumptie om te vechten in 126 ponden te controleren. Vervolgens, nu hij is zeker met 1 miljoen procent om te winnen Phanphayak hoewel zijn naam erger dan dit een echtpaar is.

 

Tot slot, Kodea zei dat hij zou niet willen iets te veel zeggen, maar hij zeker over zijn nieuwe werk in het boksen kamp om de lijst van het paar degenen, vooral voor San Pharanchai is te begrijpen de kampioen gordel terug naar Thungsong zeker te maken. Dus, kan iedereen op deze avond tot juichen hem omhoog zonder teleurgesteld zeker komen.

Leave a Reply