Wijzigen van het strijden met “Orono” naar “Phanphayak”

Sommai Sakulmateta heeft besloten om te stoppen van het strijden met Orono Y. Yong 101 van Suek S. Sommai programma en Suek één Kong Thun op deze 6 mei 2015 om te vechten met Phanphayak Sitchatik in 127 ponden in Suek S. Sommai in de grote wedstrijd op deze 7de mei 2015 op Rachadamnern Muay Thai stadion. Bovendien, het is ervan overtuigd dat vechten in 127 ponden zou kunnen de moeite waard voor de Muay Thai fans om te investeren het geld zeker evenals vechten met de funniness natuurlijk.

 

Sommai Sakulmateta of de regelafstand van Palangmai groep kan vechten in de 2 grote wedstrijden op dit 6 mei 2015 en deze 7de mei 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium. Laatste tijd, Phetlamsin is niet klaar om te vechten, dus hij heeft verliet van deze wedstrijd voor de bestrijding van met Orono Y. Yong 101 in Suek S. Sommai en Suek een Kong Thun op deze 6 mei 2015 die werd ondersteund door Surachai Nayoksanya om te vechten met Phanphayak Sitchatick in 127 ponden in Suek S. Sommai als de grote wedstrijd op deze 7de mei 2015 in plaats daarvan. Bovendien, hij is echt vertrouwen om te vechten in 127 ponden dat het misschien de moeite waard voor de Muay Thai fans om te investeren het geld toch met vechten vermakelijk voor zeker. Bovendien, zou Surachai vechten met Samingdate Datefaifah ook.

Leave a Reply