“Sriutai” zou vechten vervangen door Krekkru.

Voor Suek Maemai Muaithai uitgezonden op deze zondag 26 April 2015 Chitmuengnon boksen stadium, kan deze paar bokser vechten met funniness als de afgelopen tijd, met name voor Krekkru die altijd vechten ten gunste van het Muay Thai fans. Bovendien heeft het teamwork van het boksen kamp Sakmongkol Sakburiram verwijderd uit het programma omdat hij lijkt niet te zijn paar een gemakkelijk te overwinnen. Als het resultaat heeft het de verse formulier bokser of Sriutai Sorchor Piekutai te vechten in plaats van Khunphan Kertchareonchai in hetzelfde gewicht van 118 pond.

 

Voor de master paar bokser van Suek Maemai Muai Thai uitgezonden op heldere 30 op deze zondag, zal er de meester paar bokser tussen Nong Dome Chayutkongseab om te vechten met Worawut Ch. Khaoyuhaisuzu juist is zeker.

 

Voor de tweede paar bokser van lijn B, zal er Khunphan Kertchareonchai om te vechten met Sriuthai zitten Sorchor Piakutai. Bovendien, Sriutai zitten Sorchor Piakutai heeft gevochten in plaats van Sakmongkol Sakburiram, die heeft verwijderd van het spel. Sriuai en Khunphan zijn echter de juiste is met verse formulier in om de Muay Thai fans ten gunste van in hun prestaties voor de bestrijding van met funniness zeker na door Yodrachan Chayutkongsueb om te vechten met Datehiran S. Dechaphan en de eerste paar bokser tussen Sia Phichit Kertchareonchai om te vechten met Morakotdam S. Dechaphan.

Leave a Reply