“Mit en boot” geboekt de lijsten van de uitstekende vorm en de groot paar boksers om te vechten.

Nu, promotor Mit Nakorn en NongBoat of Nattadate Wachirarattanawong heeft gemaakt de lijsten van de beroemde paar boksers in de grote wedstrijd van Suek één Mit Chai en Suek Phetwisate op deze woensdag van 13de mei 2015 Rachadamnern Muay Thai stadium reeds. Dus, zal er de meester paar bokser of Singdam Kertmu 9 met koopje gewicht voor Chamuakthong S. Yuphinda in 125-137 ponden na door de tweede paar bokser of Palangphon Phetyindee Academie om te vechten met Rungnarai van Rattanabundit met inbegrip van Universiteit van verschillende paar boksers te vechten in dit programma.

 

Na de promotor Mit Nakorn of Sumate Siasattabongkot en NongBoat of Nattadate Wachirarattanawong is gemaakt van de lijst van de grote wedstrijd op deze woensdag van 13de mei 2015 op Rachadamnern Muay Thai kan stadion al, nu de master paar een of Singdam Kertmu 9 het gewicht aan Chamuakthong S. Yuphinda in 135-137 pond koopje. Bovendien, volgt het door het tweede paar bokser of Phalangphon Phetyindee Academie te onderhandelen de dikte van Rungnarai van Rattanabundit van 109-110 pond alleen evenals de ondersteunende paar bokser of 96 Pheenang te onderhandelen gewicht aan Kaewkangwarn van 5 sterren kip daewyim in 127-129 pond met inbegrip van andere toonaangevende paar boksers. Zo kunnen de Muay Thai fans die geïnteresseerd in dit spel zijn om naar te kijken van dit programma zonder zeker teleurgesteld met de populaire paar boksers tegen komen.

 

Aanzienlijk, er zijn andere paar boksers; namelijk, Superball Teemeunglei geconfronteerd met Sitaek A. Bualert in 126 ponden na door Paeteng Kerttiponthip geconfronteerd met Saksit T. Paopiamthrabpadraew in 121-123 ponden, Morakot Khomsaimai met Suraphon F.A. groep in 115 ponden, Chaiyo Phetyindee Academie kijkend naar koopje gewicht voor Phetphangan S. Suksom in 101-103 ponden en Phetdate Sakwichian om te vechten met Phetkarasin in 100 ponden te.

Leave a Reply