SIA Chun heeft gemaakt van de nieuwe lijst tussen “Superlek” geconfronteerd met ‘San’.

Chun Kertphet geboekt de nieuwe lijst van paar boksers in Suek Kertphet voor het maken van de goede sfeer met het beleid van de scheidsrechters. Bovendien heeft zij de deelname door het delen van de paar bokser van Suek Phetyindee van Sia Nao of Wirat Wachirarattanawong om te vechten op deze vrijdag van 8 mei 2015 in Ramintra stadium Lumphinee boksen. Als het resultaat, zal er de verschillende basispagina paar bokser te vechten in deze wedstrijd tussen Superlek van de Rattanabundit universiteit om te vechten met San Aranchai in 128 pond ook.

 

Bovendien, zal er de paar bokser die de Muay Thai fans wachten kijken met de rente. Het heeft ook de uitwisseling van paar boksers met het beleid van Lumphinee scheidsrechters of de commandant Bunsanti Sansawad op deze vrijdag van 8 mei 2015. De promotor Chun Kertphet heeft de lijst van volledige paar boksers dus, gemaakt door toonaangevende met de bekende boksers van Suek Phetyindee of Sia Nao of Wirat Wachirarattanawong voor het verzenden van Superlek van Rattanabundit om te vechten met Sanparanchai in 128 pond. Ten slotte, het kan niet voorspellen dat wie de winnaar wordt, met uitzondering van contact te Superlek als het teamwork van Kodea van Tungsong te bestrijden absoluut zo hard.

 

Aan de andere kant, voor de tweede paar bokser zullen het de paar bokser van Muai Siam van Noordoost tussen Chankrit A. Phimonsri om te vechten met Kaokarat Chitmuengnon na door de uitstekende bokser in Phayakthongkhamsananphattaphee of Phetchedsee S. Thianpho om te vechten met de hete paar bokser of Khunharnsuek Kertchareonchai, Phetnarin Luakkhaonanai te begrijpen voor 400,000 baht met Mangkornthong T. Morsri , Chailar Sarawat Pae Mahathai te begrijpen 200,000 baht met Muengklanglek S. Suradate, Khemphet A. Sabaithae om te vechten met Yingyai S. Suradate in Suek Bright televisie en het hoofd van Singthongnoi Kertkittiphan te begrijpen 400,000 baht met Phetsenin Singbansrang, evenals een andere 3 paar boksers te worden gemaakt van de lijst van paar boksers om te wachten voor een paar dagen in termen van ingelicht door de Muay Thai fans.

Leave a Reply