MIT geadviseerd te vangen de ogen op deze 2 boksers van Sorchor Uaipornsri boksen kamp.

De promotor Mit Nakorn heeft geadviseerd de Muay Thai fans in Thailand te vangen de ogen op de vorm van Yodsiam en Singsiam Sorchor Uaipornsri of de 2 nieuwe sterren boksers, die zijn gekomen om te vechten in Bangkok zonder verlies van iedereen, vooral voor zijn laatste wedstrijd te begrijpen de kampioen op de dezelfde tijd in Suek Muai Dee Witheethai op deze zondag 15 maart 2015 Rangsit boksen stadium. Vervolgens, zowel van hen zou kunnen worden om de bekende boksers zeker.

 

Bovendien, na Yodsiam Sorchor Uaipornsri de grote vorm om te winnen van de score van Khemphet W. Praianan, alsmede Singsiam Sorchor Uaipornsri te kloppen Sangrob Ch. Wasan in de vierde ronde in Suek Muai Dee Witheethai op deze zondag 15 maart 2015 Rangsit boksen stadium heeft aangetoond. Bovendien, heeft de promotor Mit Nakorn geopenbaard dat hij de Muay Thai fans in Thailand te vangen de ogen op deze 2 boksers tot de grote boksen paren in de toekomst zou willen. Bovendien, de vorm en de prestaties zijn uitstekend als hetzelfde als de dezelfde versie boksers. Dan, het moet alleen hun sterkte te verhogen, maar persoonlijk beide van hen hebben beoefend in de uitstekende manier om de bekende boksers in de toekomst zeker.

 

MIT Nakorn zei dat hij graag de Muay Thai fans in Thailand om de ogen op de vorm van Yodsiam en Singsiam Sorchor Uaipornsri goed met zijn goede vorm, evenals het verhogen van zijn veel meer kracht te vangen. Daarnaast is hij zeker dat hij zou kunnen worden om de bekende paar bokser zeker.

Leave a Reply