De meer “Chomphichit” heeft zichzelf geoefend, hoe meer sterker van zijn lichaam toestand heeft aangetoond.

Voor het volgende spel, het heeft uitgesteld om te vechten aan het eind van de maand, zodat men Chomphichit Sitsavebuntham heeft zijn langere tijd om te oefenen zelf. Vervolgens, Sia Mor heeft aan de trainer bevestigd voor het beoefenen van deze bokser uitstekend om te begrijpen van de kampioen van Feather gewicht van Songkhom Nayoksanya stadium Rachadamnern boksen. Bovendien, chef-kok Katalek kunnen komen om te vrolijken hem zeker evenals de senior degenen ter ondersteuning van hem ook.

 

Dan, op de laatste wedstrijd was er Chomphichit Sitsavebuntham te Songkhom Nayoksanya opgewonden om gunst van het Muay Thai fans in Thailand voor tevreden gevoel overwinnen. Dus, in dit spel hebben zij opgeroepen voor het letten van op hen om te vechten met elkaar weer. Later, heeft Palangmai groep verzonden hen te vechten in de gevarieerd programma van Superfight in Suek één Thong Chai en Suek S. Sommai op deze maandag 30 maart 2015 Rachadamnern boksen stadium. Verder, in dit spel is het de kampioen gordel van Feather gewicht in 126 ponden van Songkhom invest geld uit te geven meer opwinding te worden stadium Rachadamnern boksen.

 

Gisteravond, heeft Sia Mor of Chuchareon Raweearamwong of het hoofd boksen kamp geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam dat de eerste paar bokser van dit programma, die op deze 19e maart 2015 strijden kan zal worden uitgesteld door Sia Mai Bangkapi om toe te treden in Suek Millionnaire met grote lied of Thongchai Rattanasuban op deze 30 maart 2015 zodat amusement en toewijding in dit programma evenals ten gunste van het Muay Thai fans in Thailand uit de voorafgaande wedstrijd weer.

 

Nu, Sia Mor verteld dat op dit moment Chomphichit heeft geoefend zichzelf voor 20 dagen zonder te stoppen omdat hij moet betalen aandacht in dit onderwerp meer dan het verleden. Daarnaast moet hij in deze wedstrijd zijn betere conditie van het lichaam te begrijpen de kampioen gordel terug naar zijn paar bokser te worden ondersteund met een grote hoeveelheid geld.

Leave a Reply