“Dabphang” is het opzetten van het doel voor Messy te begrijpen van de kampioen.

“Dabphang” of Nithisit Tangsirisakulthai of de grote baas van Pangkongphrab is echt vertrouwen dat Messey Pangkongphrab het definitieve programma van 11st Fukthiangroup om te vechten met Berkbarn Luakmuengphet in Suek Chao Muai Thaise op deze zaterdag 14 maart 2015 op Om Noi op kanaal 3 zou kunnen hebben. Trouwens, nu hij nooit heeft verliezen aan iedereen evenals klaar om te begrijpen de kampioen in deze ronde boksen zeker.

 

Bovendien, Dabphang of Nitisit Tangsirisakulthai of de grote baas van Pangkongphrab boksen kamp heeft bevestigd met vertrouwen dat nu Messey Pangkonghrab of zijn bokser in het boksen kamp zal vechten in de definitieve ronde programma van 11st Fukthiangroup met Berkban Luakmuengphet in Suek Chao Muai Thaise op deze zaterdag 14 maart 2015. Ook is hij geweest de winnaars in 4 wedstrijden in de eerste ronde zonder verlies van iedereen, dus in deze halve finale ronde hij zijn betere vorm dan het verleden tonen kan door de kampioen in dit programma zeker grijpen.

 

Bovendien, heeft nu Messey gewonnen Daewphayak Sakphlaiphayao op laatste 20 September 2015 volgende door Olay Sitniwat kloppen in de vierde ronde op 6 december vorig jaar in 2014, won de score van Dokmaidang J.S.P. in de halve finale ronde voor laatste 1 November in 2014 en won de score van Yodkhunphon Filmkrongsang Extragold op laatste 31 januari 2015 ook.

Leave a Reply