“Somrak” krijgen hoofdpijn als gevolg van onvoldoende voor het delen van het geld.

Nu, de held van Olympische spelen of Somrak Khamsing is zeker om te vechten voor het verkrijgen van 5 miljoen baht uit de Lietunant Yodonephadet Suwanwichit op deze 2e April 2015 Rachadamnern boksen stadium. Dan, is het vertrouwen dat hij al geld begrijpen kan, hoewel hij niet veel tijd heeft om zichzelf te wijten aan zijn drukte van het drama te schieten de praktijk. Echter, hij is echt serieus over het winnen geld voor elk van de 2,5 miljoen baht zonder delen op gelijke wijze. Vervolgens, de promotor Mit Nakorn misschien bereid om de verklaring met het informeren van de verordeningen voor beide van hen om geld te winnen voor elk van 500,000 baht op deze maandag 23 februari 2015 in het Prince Palace Hotel. Dan, als elk van hen is niet klaar om te vechten, zou hij onmiddellijk zijn 500,000 Baht worden begrepen.

 

Voor de oude dag paar bokser, nu de Muay Thai fans zijn geïnteresseerd veel tussen de held van Olympische of Somrak Khamsing krijgen 5 miljoen baht voor vechten met de Lietunant Yodonephadet Suwanwichit op deze 2e April 2015 Rachadamnern boksen stadium. Bovendien, Somrak heeft geopenbaard zijn geest waarmee nu kent hij alle van de basisverordeningen te gebruiken alleen vuist als de internationale, behalve voor de armen te laten de paar bokser te vallen naar beneden. Nochtans, niet het andere Thaise strategieën, zoals voeten, knieën en ellebogen gebruiken. Dus het kunnen vertrouwen dat met zijn betere conditie van het lichaam, hij zou kunnen de Lietunant Yod zeker overwinnen met behulp van Thaise strategie met zijn jongere leeftijd 10 jaar zonder enig probleem.

 

Bovendien, Somrak is gebleken dat voor het spel om te vechten nu hij echt vertrouwen is om de winnaar om te begrijpen al geld. Echter, is het niet de gemakkelijke taak omdat de Lietunant Yod is de voormalige kampioen van Thai boksen programma’s geweest. Bovendien, is het grote probleem nu dat hij een heleboel vrienden om te investeren in zijn zijde veel heeft tot het bereiken van 3 miljoen baht zonder verschillende aanhangers om hem te steunen. Aldus, moet het de verklaring afleggen in formele manier nadat hij kan niet alle telefoons, met uitzondering van terugbetaling van het geld aan hen in sommige delen met zijn meer dan de Lietunant Yod over deze investeren geld bezorgdheid te beantwoorden.

 

Vervolgens, de promotor Mit Nakorn of Sumate Siasattabongkot is gebleken dat hij heeft gevraagd voor de adviezen aan de Muay Thai fans en dan weten dat ze zijn allemaal geïnteresseerd in deze paar bokser veel. Echter, nu moet het de verordeningen te bestrijden door de luitenant Yod voor Thaise strategieën in volledige opties wijzigen. Terwijl Somrak gebruiken in de internationale boksen stijl alleen moet, dus het zou kunnen maken het duidelijk na het maken van de instructie op deze maandag 23 februari 2015 in het Prince Palace Hotel sinds 1 uur Dus, het zou kunnen geven 20 procent voor elk van 500,000 baht eerst dat beiden de regelgeving duidelijk inclusief te ondertekenen hun namen voor alle verordeningen geaccepteerd moeten lezen. Vervolgens, als elk van hen is niet klaar om te vechten in de echte dag, hij kan worden begrepen van 500,000 baht met overeenkomst.

Leave a Reply