“Ouan” heeft bevestigd om de lijst van de uitstekende ones.

Nu, Ouan Muengnon kan het aanpassen van de lijst van paar boksers gevechten in Suek Rachadamnern Superfight op deze zondag 22 februari 2015 Rachadamnern boksen stadium met meer funniness.

 

Dan, Ouan Muengnon of de assistent teamwork van Suek Chitmuengnon heeft geopenbaard zijn geest na het aanpassen van de lijst van paar bokser in Suek Rachadamnern Superfight op deze zondag 22 februari 2015 als meer funniness stadium Rachadamnern boksen en zeker een grote hoeveelheid geld meer dan het verleden ontvangen in het grotere stadion.

 

Ouan heeft bevestigd dat in de oudere voor Suek Rachadamnern Superfight op deze zondag 22 februari 2015, heeft het maakte de lijst van Satanfah om te vechten met Phetthaweesak als de meester paar bokser na door Chiebkhom om te vechten met Chamuakphet als de tweede paar bokser. Echter, nu Chamuekphet en Chiebkhom zijn niet klaar om te vechten, zodat ze hebben verliet vanuit dit programma. Daarom heeft het aangepast in de lijst nieuwe door Wisanlek en Phetsiam als de meester paar bokser in plaats van Satanfah en Phetthaweesak of de tweede paar bokser alsmede Abbas geconfronteerd met Intreethong als de aanhanger paar bokser als hetzelfde te brengen. Deze paar boksers zou bovendien een grote hoeveelheid geld winnen, omdat ze met Ernst, funniness en braveness vechten.

Leave a Reply