“Dabchot” is echt ervan overtuigd dat “Mangkorn” kan overgaan in de volgende ronde.

Politie Senior Thanachot Phisai, Dabchot of de grote baas van Phuket Kertithanachot boksen kamp is echt ervan overtuigd dat Mangkornthong Phuket Kertthanachot zijn programma om te vechten voor zijn eerste keer in Suek Chao Muai Thaise op deze zaterdag van 21nd februari 2015 met Fahnimit Dabransarakham hebben zal zonder teleurstelling voor de Muay Thai stadium Siam Om Noi Boksen fans van Suek Chao Muai Thaise zeker. Dus, in deze tijd zou hij klaar om te vechten in dit stadion boksen zeker.

 

Politie Senior of Thanachot Philai van Phuket Kertthanachot boksen kamp heeft geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam dat nu heeft het teamwork van Banponlamueng Mangkornthong Phuket Kertthanachot die heeft gesteund om te laten zien de goede formulieren 5 keer winnen en verliezen van 1 keer voor de bestrijding van met Fahnimit Dabransarakham in Suek Chao Muai Thaise Siam Om Noi boksen stadium op deze zaterdag 21 februari 2015 Om Noi boksen stadium. Trouwens, nu Mangkornthong heeft het uitstekende formulier om te winnen voor verschillende paar boksers na gevechten in het zuiden van Thailand, alsmede gevechten in Bangkok voor 5 keer in Lumphinee boksen stadion en Ortorkor Nontaburi door voor 4 keer winnen en verliezen voor 1 keer. Dus, hij is ervan overtuigd dat Mangkornthong Phuketkertthanachot niet verzekeringsclaims teleurstellingen aan de Muay Thai fans op kanaal 3 zeker.

Leave a Reply