“Sriutai” drang om te vechten met zijn lange vraag

Berm Phudin of één van het teamwork van Thaise Lumphinee heeft voldaan in de vorm van de nieuwe ster van Utaithanee provincie Suek of Sriutai Sorchor Piaekutai, die heeft toonde de mooie vorm en goede strategie te overwinnen TKO of Kaiyasit Kertchareonchai mooi tot ten gunste van alle van het Muay Thai fans. Dan, met zijn mooie vorm hij mogelijk worden ondersteund om te worden bekende degene in deze boksen route verder. Bovendien, het heeft de vraag voor hem of tegen met wie in de volgende wedstrijd.

 

Na Sriutai Sorchor Piaekutai heeft de goede vorm als het eerste is om te vechten met Kaiyasit Kertchareonchai in Suek Muai Thaise Lumphinee uitgezonden op channel 8 met het niet maken van teleurstelling op TGN bleek fans de Muay Thai, nu hij uit alle die Muay Thai fans in het boksen stadion en op televisie heeft aanvaard. Bovendien is hij de nieuwe transactie met goede prestaties van Sorchor Pieak Utai Muay Thai kamp na het tonen van de goede vorm te overwinnen Kaiyasit prachtig op de laatste wedstrijd.

 

Vervolgens, Berm Phudin of het teamwork van Suek Thaise Lumphinee zei over de vorm van Sriutai dat op dit moment hij de nieuwe een met een goede vorm is na het tonen van de goede prestaties aan de Muay Thai fans op TGN van kanaal 8 in het hele land in Suek Muai Thaise Lumphinee. Vanaf nu, kan hij nemen een rust op de Muay Thai kamp voor een paar dagen voorafgaand aan het terugkomen voor praktijk zelf om te vechten in de volgende wedstrijd. Bovendien ziet hij de nieuwe programma’s voor Sriutai voortdurend te maken van de goede en hoge klasse bokser in de toekomst. Vervolgens, in de volgende wedstrijd moet het voorspellen over Sriutai om te vechten met wie met inbegrip van om op te letten zijn programma met garanderen dat hij de toekomstige goeie zeker zou kunnen zijn.

Leave a Reply