Begin met het Muay Thai toernooi van miljoen baht 5 begint kip.

Voor het miljoen baht van 5 sterren kip uit Rangsit boksen stadion van Suek Muai Dee Witheethai op NBT kanaal heeft het de grote programma opnieuw voor de paar boksers om te vechten in 119-122 ponden beginnen op deze zondag 22 februari 2015.

 

Vervolgens, kip 5 sterren voor Rangsit Muay Thai toernooi miljoen baht programma het terug gekomen is te zijn leuk en spannend weer om te vechten op deze zondag 1 februari 2015 door het selecteren van de boksers in 119-122 ponden voor het lidmaatschap in dit spel volgens maken het goede werk door Phetyindee teamwerk te laten de Muay Thai fans te bewonderen.

 

Voor de boksers miljoen baht van 5 sterren kip meedoen, zal ze vechten in 119-122 ponden als deze volgende: ten eerste, lijn A waarmee zijn Phetnakhin W. Sanphraphai, Chingreadthong P. Aiemheng, Phetsongphak Sitchareonthrab, Phetbunsong en Phetchinda volgende met lijn B of Phetsongmeung P.K. Kerttawan, Kamponlek Kertkongpon, Rakchai T. Tananchai, Kotchasarn S. Bunchan. Bovendien, dit programma zal beginnen op deze 22 februari 2015 met het maken van overzichten voor het Muay Thai toernooi in deze tijd ook.

Leave a Reply