“Nao” heeft toegewezen werken vieren voor geit jaar doordat Mit en boot met Phetlumphinee te werken”

MIT Nakorn of Sumate Siasattabongkot heeft samen met Nong boot of Nattadate Wachirarattanawong om de eerste stap voor nemen zorgzame van Phetlumphinee groep in volledige manier door het hebben van Sia Nao of Wirat Wachirarattanawong als de grote consultant door het delen van werk in evenwicht brengen van manier voor Suek Muai Dee Withee Thaise uitgezonden op kanaal 11. Bovendien, het heeft benoemd Sia Mu of Phuket Weerapon Panchuai met Sia Tung of Phiyarat Wachirarattanawong als de volledige promotor, alsmede Wittaya Phetsiameun als de assistent promotor van de groep Suek een Mit Chai, Suek Rachadamnern Superfight PPTV en Phetlumphinee. Terwijl leraar Oud Buayai en Nao Korat hebben gezorgd voor Suek Muai Thai Lumphinee Kirkkrai op kanaal 5 met inbegrip van uitwisseling van de boksers met initiatiefnemers maken dit meer opwinding voor deze boksen cirkel meer en meer.

 

Volgens het stoppen van Sia Nao of Wirat Wachirarattanawong van dit werk te worden als de grote consultant van Phetyindee boksen promotie bedrijf, heeft het voor de nieuwe generatie mensen aan het werk volledig ondersteund. Laatste tijd, is Mit Nakorn of Sumate Siasattabongkot gebleken dat nadat Sia Nao heeft verliet van dit werk, dit bedrijf alle plannen aangepast door het scheiden van de voor de hand liggende rollen, die Nong boot en hij hebben verzorgd van de totale geen kwestie waardoor de lijst van paar boksers en de boxers met verschillende programma’s uit te wisselen. Dan, is hij klaar om te wisselen van de boksers met verschillenden als u wilt meer opwinding naar zijn boksen cirkel steeds maken hoewel er enkele uitzonderingen zijn voor het maken van de coöperatieve zaken. Vervolgens, de promotor kunt vragen de boksers in Phetlumphinee groep tegen individueel of in team zonder enig probleem, maar wanneer het is de hoogste tijd, de bokser te vechten in de grote wedstrijd van zijn fractie Phetlumphinee voor het zijn de comfortabele manier voor alle veld zonder een formele overeenkomst, met uitzondering van de sprekende overeenkomst alleen moeten brengen.

 

Bovendien, er zal benoemen Sia Mu of Phuket of Weerapon Panchuai of de voormalige promotor op Lumphinee Muay Thai Stadion of één van de voormalige deskundig promotoren te verzorgen van dit onderwerp als de promotor om setup Suek Muai Dee Witheethai op kanaal 11 evenals Sia Tung of Phiyarat Wachirarattanawong zijn recht om beslissingen in dit onderwerp in termen van het maken van het werk bij het opzetten van Suek Muai Dee Witheethai meer populair te zijn vanaf deze januari 2015.

 

Terwijl voor Suek Muai Thai Lumphinee Kirkkrai uitgezonden op channel 5, zal er de rol van leraar Oud Buayai of de organisator zijn recht om te besluiten, alsmede Nao Korat als de assistent promotor, die beide van hen meer ervaringen op dit gebied te maken hebben. Vervolgens kan het hoofd boksen kamp op het platteland contact met leraar Oud Buayai of Nao Korat en de samenwerking met het besluit van leraar Oud te overwegen in dit veld om de lijst van boksers op kanaal 5.

 

Ook voor Wittaya Phetsiameun of het hoofd boksen heeft kamp benoemd als de assistent promotor van Suek één Mit Chai door Mit Nakorn en de assistentpromotor in Phetlumphinee groep. Zijn belangrijkste rol is aanzienlijk, te maken, de lijst van Rachadamnern Superfight PPTV programma op volledige manier, zodat in deze 3 maanden de scheidsrechters van Muay Thai stadion hebben gegeven de quota voor hem in 4 wedstrijden ook. Dus, het moet dank u voor de stafmedewerkers van Rachadamnern Muay Thai stadion te vertrouwen hem, en een van het hoofd van Zuid-boksen kampen heeft nu de eis om zijn boksers om te vechten in Phetlumphinee groep. Vervolgens kan hij contact te Wittaya in termen van zijn eigen beslissingen in de volledige manier met goede capaciteit om te werken door het begin voor het uitvoeren van zijn taak sinds januari 2015 ook.

 

Niettegenstaande, elke positie in dit Phetyindee boksen bedrijf mogelijk beheerd door Sia Nao zoals de consultant om de Muay Thai fans, de initiatiefnemers en het hoofd van algemene boksen kamp volgens deze overeenkomst sinds deze januari 2015 adviseert. Bovendien, Phetlumphinee groep zou kunnen gaan om werken te creëren met meer opwinding steeds geen kwestie van Suek Phetphiya, Suek een koning Thong, Suek Phetwisate en alle van hen, zodat de Muay Thai fans kunnen uitkijken naar omhoog juichen voor hen zonder wordt teleurgesteld.

Leave a Reply