“Khaophong” kan niet vertrekken vanaf deze boksen cirkel absoluut.

Tawee Ampornmaha of Khaopong Sittichuchai of de voormalige bekende Thai boksen en zilveren medaille van Olympic nog steeds verlaten niet van de cirkel boksen hoewel hij zich heeft teruggetrokken uit werken sinds hij 55 jaar oud bij Osotsapa bedrijf. Hij is echter eervolle om toe te treden in narratieve team van Suek Chao Muai Thaise Om Noi boksen stadium elke zaterdag als de verleden tijd.

 

Bovendien, Khaophong Suttichuchai is de voormalige kampioen Thaise bokser of zilver medaille van Olympische op Los Angelis 1984, maar nadat hij heeft verliet uit zijn kring Boksen, hij heeft gewerkt voor Osotsapa bedrijf voorafgaand aan het pensioen van zijn werken sinds hij 55 jaar oud op Osotsapa op de laatste dag van zaterdag 27 December 2014.

 

Bovendien, zei Kaophong of Tawee dat hij heeft teruggetrokken uit Osotsapa toen hij 55 jaar oud was, maar hij voelde zich gelukkig met het werken in dit bedrijf veel vanwege de ondersteuning van de senior van alle tijden. Echter, na zijn pensioen er verschillende bedrijven zijn om contact met hem ook, ten slotte besloot hij om toe te treden in narratieve team van Suek Chao Muai Thaise stadium Om Noi boksen met zijn eerbare voor hem veel om te werken in zijn geliefde taak deze boksen cirkel verder.

Leave a Reply