Het heeft de funniness voor “Sankeng” aan gezicht met “Orono”

De lijst van Sankeng Kertchareonchai om te vechten met Orono S. Danchang in het nieuwe jaar als de meester paar bokser op de laatste zondag van 4 januari 2015 in Ortorkor 3 boksen Stadion at Nontaburi provincie met het waarborgen van de kwaliteit van de boksers paar stadium Chitmuengnon Boksen is herten Kertphet geboekt.

 

Voor Thai boksen van het Suek in het jaar van de geit op deze zondag 4 januari 2015 Chitmuengnon boksen stadium, heeft het op heldere televisie uitgezonden door beheer van herten Kertphet en Ouan Chitmuengnon. De laatste tijd heeft het teamwork maakte de lijst van Sankeng Kertchareonchai om te vechten met Orono S. Danchang als de meester paar bokser in 138 ponden. Vervolgens, herten Kertphet of de manager promotor heeft verzekerd de kwaliteit van deze paar bokser te grappig toch.

 

Voor de paar boksers in de eerste wedstrijd, zal er de meester paar bokser van dit programma; namelijk, Sankeng Kertchareonchai geconfronteerd met Orono S. Danchang in 138 ponden, de tweede paar bokser of Yok Lukkhlongton geconfronteerd met Kaokai Kannorasing in 105 ponden, de aanhanger paar bokser of Jingreadthong Chitmuengnon geconfronteerd met Kongrit W. Panyawai in 110 pond en de eerste paar bokser of Phetsombat S. Pongamorn geconfronteerd met Padsan Sorchor Lekmuengnon in 100 pond, de andere paar boksers; namelijk, Pankaew Kerttraikhao geconfronteerd met Khomphayak Chitmuengnon in 41 kg. en Witsanuchai Chitmuengnon geconfronteerd met Honghern S. Samanchai in 42 kg.

Leave a Reply