Alleen maar vertellen boot om de uitstekende lijst van boksers.

Boot of Nattadate Wachirarattanawong heeft bevestigd dat hij blij is om de bokser van Dekwisatekkanongdate om te vechten voor gunst van Suek Chao Muai Thai Muay Thai fans. Echter, als dit het vereiste van het Muay Thai fans is om hebben een gesprek vóór, het moet niet het grote probleem voor zeker.

 

Bovendien, boot of Nattadate Wachirarattanawong, die de jonge en warm promotor is, heeft ook geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam na het brengen van de paar bokser vanuit Dekwisatekanongdate programma om te vechten voor de terugkeer van geluk aan de fans Muay Thai in Suek Chao Muai Thaise aan het einde van het jaar om te krijgen indruk van het Muay Thai fans van Suek Chao Muai Thai. Het moet dus, dank u voor de stafmedewerkers te geven eer aan hem veel eveneens bedanken voor elke hoofd van het Muay Thai training camp, die goed met perfecte uitvoeren van elke boksers zijn bokser heeft verzorgd. Bovendien, voelt hij blij om Dekwisatekanongdate boksers om te vechten voor de fans Muay Thai in Suek Chao Muai Thaise weer als de eis van de Muay Thai fans na een gesprek vóór met geen enkel probleem.

 

Boot zei dat hij de lijst van 1 of 2 paar boksers als gevolg van de toetreding van een ander programma voor andere paar boksers in het verleden heeft gedaan. Dus, hij heeft geen kans om de lijst zo veel als dit keer alvorens voor 4 paar boksers tot het verkrijgen van lof van het Muay Thai fans. Het zou zo blij zijn als de boksers in kanaal 3 niet een andere wedstrijd hoeft tegen deelnemen aan dit programma met de volledige medewerking van hem en zijn teamwerk.

Leave a Reply