SiaNao kan voorbijgaan aan de goede hoop van BigSong met zijn eigen waardigheid.

SiaNao of Wirat Wachirarattanawong zei dat hij niet de zorg voor de hoop van BigSong of Thongchai Rattanasuban om hem te delen zijn boksers voor het programma. Bovendien, hij is niet zeker over zijn doelstelling, maar nu heeft hij zijn waardigheid door niet te doen als deze manier met BigSong meer. Bovendien is hij zeker over zijn capaciteit evenals zijn teamwerk aan opstelling de grote programma aan de Muay Thai fans door zijn eigen moet worden gevolgd.

 

Nadat BigSong of Thongchai Rattanasuban heeft gemeld aan de verslaggevers dat hij klaar om te helpen SiaNao of Wirat Wachirarattanawong is aan opstelling het boksen programma volledig, met name om te delen voor de Superbank van Rattanabundit en Pakorn P.K. Sanchai Muai Thaise Yim in Lumphinee boksen stadion om toe te treden in Suek Lumphinee kampioen, alsmede ondersteunende Muai Siam, heeft nu SiaNao Wirattanawong belde op laatste woensdag van 3 December 2014 aan de redacteur van Muai Siam op 3 december vorig jaar dat hij heeft zijn eigen waardigheid niet om de boksers van SiaNao to fight meer door het niet accepteren van voor de goede hoop van BigSong. Bovendien, hij hoopt op BigSong niet te hebben een kwaadaardige intentie aan hem alleen, en hij heeft er vertrouwen in zijn bekwaamheid en zijn teamwerk Setup voor de grote wedstrijd aan de Muay Thai fans voor het bekijken van met zijn talent. Bovendien zal er Nong boot of Nattadate Wachirarattawong of zijn zoon voor te bereiden voor het opzetten van de grote wedstrijd op deze januari natuurlijk om te vieren Nieuwjaar festival, en zal er de uitstekende paar bokser te bewijzen hun prestaties met de prijs van het ticket voor 500 baht in termen van het Muay Thai laten fans om te zien hoe groot het is zonder te vertrouwen op BigSong om te wisselen van de boksers van hem meer.

 

SiaNao serieus zei dat hij is geweest de initiatiefnemers voor vele jaren ook, evenals het creëren van de uitstekende; Hij is dus niet nodig om te krijgen wat hulp van BigSong met goede hoop. Bovendien, hij moeten niet slecht aandacht aan hem zo goed, en nu hij vertelde BigSong niet te delen de boksers van hem om te vechten in het programma meer met zijn eigen waardigheid en de capaciteit aan opstelling van het programma. Dan, op dit Nieuwjaar Festival in januari, zal er de grote programma met de teek prijs van 500 baht die de Muay Thai fans zeker kunnen vrolijken.

Leave a Reply