Pochte om te winnen “Yokwittaya” of de slechte knie bokser.

Phetuthong A. Khwanmeung lacht na wetende dat hij misschien geconfronteerd met Yokwittaya Phetsiameun in de volgende wedstrijd met niet veel zorgwekkend omdat hij echt graag geconfronteerd met deze stijl van boksen. Dan, is hij zeker dat hij zou kunnen overwinnen de knie bokser als Yokwitttaya zeker vanwege zijn favoriet om te vechten met deze stijl bokser, en in de volgende wedstrijd hij en zijn paar bokser zou de steun één van Rachadamnern verjaardag programma op deze 24 December 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium.

 

Phetuthong zei dat voor Rachadamnern verjaardag programma met 69e verjaardag op deze 24 December 2014 Rachadamnern Muay Thai stadion dat nu de promotor Sommai Sakulmateta setup de grote wedstrijd van 10 master paar boksers heeft. Bovendien is een van hen de paar bokser tussen Phetuthong A. Kwanmeung en Yokwittaya Phetsiemeun om te vechten als de steun paar bokser van de wedstrijd. Laatste tijd heeft Phetuthong geopenbaard aan het teamwork van Muai Siam Daily dat hij goed om te vechten met Yokwittaya voelt omdat hij werkelijk houdt om te vechten met deze stijl van boksen te winnen hem zeker.

 

Daarnaast heeft hij Songkhom Sitnayoksanya, Singthongnoi P. Telakul, Superlek van Rattanabundit Universiteit en verscheidene degenen al gewonnen. Als het resultaat is dit niet het grote probleem voor hem met zijn goede paraatheid om te winnen, hoewel hij 1 pond te Yokwittaya als 129/128 had gewicht heeft gerekend. Vervolgens moet het beste voor de Muay Thai fans om te vrolijken hem zonder teleurstelling voor hen zeker beschouwen.

Leave a Reply