“De kolonel Chat” bevestigd dat “Lamsing” de beroemde één zou kunnen worden.

De kolonel Chate is echt vertrouwen voor het verzenden van de nieuwe ster bokser of Lamsing S. Dechaphan om te vechten op kanaal 7 voor de eerste keer in termen van steeds degene van bekende; Hij is de bokser strijd om het te geloven voor overwinnen Phetrung Khwaithongyim zeker. Vervolgens moet het adviseren voor het Muay Thai fans om naar te kijken van dit spel, hoewel de paar boksers in dit programma alleen in de standaardmarge voor niet veel wedstrijden vocht.

 

De politieman, die echt houdt van Thai boksen of politie kapitein Surachate Dachaphan geopenbaard voor het verzenden van een andere nieuwe sterren bokser van kanaal 7 om te vechten op dit kanaal zonder teleurstelling maken voor iedereen, vooral voor Lamsing S. Dechapan of de dappere een zo hard moeten vechten. Echter, hoewel hij heeft gevochten in Bangkok niet vele malen, hij kan winnen de sterke een van Zuid-Thailand in verschillende tijden. Dus, het is niet in een gemakkelijke manier voor het laten van Phetrung Khwaithongyim om hem te verslaan op deze 14e December, en in deze wedstrijd Lamsing zou kunnen worden de bekende bokser zonder probleem absoluut.

 

De kolonel Chat onthullen dat Lamsing een andere nieuwe sterren bokser is hoewel passeren in de standaard één niet vele malen; echter, zijn kracht is absoluut perfect. Dus, de Muay Thai fans kunnen kijken voor dit programma om er zeker van te zijn dat Phetrung zijn paar bokser zou kunnen overwinnen, hoewel hij nooit heeft gevochten op kanaal 7. Als het resultaat zou dit paar bokser de bovenste van dit programma.

Leave a Reply