“Tengneung” droom om het toernooi Championship Muay Thai Omnoi stadium

Surat Senglor accepteren dat Tengnueng Sairung Voer de halve finale ronde, zodat hij in de Championship ronde ook invoeren kunt. Hij werd gezien als een bijrol op het verleden, maar hij bewijst zichzelf door onovertroffen score in de eerste ronde.

Surat Senglor, het hoofd van Detrat camp zei na de Tengneung Voer de halve finale toernooi van Waber Muay Thai toernooi 4e en een gevecht in de halve finale met Tepsutin Pumpanmeoung in Jao Muay Thai op zaterdag, 29 November Omnoi Muay Thai stadium zal hebben en zal een live uitzending door kanaal 3 die Tengnueng werd gezien als een bijrol op het verleden, maar hij bewijzen zichzelf door onovertroffen score in de eerste ronde. Ik verbazen in zijn vorm nadat hij zijn goede vorm in dit Waber Muay Thai toernooi weergeven, hoewel in de eerste was hij niet vertrouwen net als iedereen. Nadat hij in de halve finale ronde bereikt, heeft hij meer vertrouwen. Tengnenug de halve finale ronde kunt invoeren, zodat hij kan ingaan in de Championship ronde ook omdat niets moeilijker dan hier te komen. Hij heeft nog steeds tegen slechts twee rondes zijn halve finale en Championship-ronde die de meest belangrijke strijd voor zijn leven is. Hij wil bereiken fir zijn droom. Hij lijden vele dingen, maar het zal moeilijker worden dan het verleden maar ik voel me gemakkelijk omdat Tengneung gewijd aan deze strijd, omdat hij wil de kampioen te bewijzen Muay Thai fans in Thailand dat hij niet een ondersteunende rol net als veel mensen denken.

Leave a Reply