Het moet de samenwerking om te trainen “Sanit” verzamelen

Sorchor Suwit Wongwai zorgt voor Sanit Suwit Muay Thai gym, die zal worden geconfronteerd met Ken M. Undaman, zodat hij verzamelen voor de samenwerking willen zou om de trein hem te verslaan dit paar bokser. Bovendien kunnen ze vechten op Suek Rachadamnern Super vechten PPTV op zondag 16 November 2014. Echter, Sia Sommai is echt vertrouwen met 100 procenten om te vechten met funniness.

 

Voor de goede rating van Suek Rachadamnern Super vechten PPTV, er zijn de initiatiefnemers beurt te installeren van de programma’s door het maken van de lijst van uitstekende 10,000 baht of 100,000baht paar boksers om te vechten op deze zondag 16 November 2014 van Suek Sommai Sakulmateta om te laten zien van de goede prestaties niet minder dan andere programma’s. Bovendien, zal er de prachtige paar boksers om te vechten, zoals Phetmorakot van Ron Korat School geconfronteerd met Khumtrab Suwityim, Chai Sorchor Toipadreaw geconfronteerd met Phetdam S. Sangakarnchang en Ken M. Undaman geconfronteerd met Sanit Suwityim en anderen.

 

Voor Sanit is deze match Sorchor Suwit Wongwai echt bezorgd over hem veel om te vechten met Ken M. Undaman of de beroemde één als nu. Dan, het niet zou zijn de gemakkelijke taak voor hem met de ernstige vuist te bestrijden. Dus heeft hij verzameld de samenwerking om de trein hem goed voor wordt de winnaar; terwijl Sia Sommai Sakulmateta zeker van is dat dit paar bokser met amusement vanwege hun goede voordelen vechten zou.

 

SIA Sommai zei met vertrouwen dat voor Ken en Sanit, elk van hen zijn eigen voordeel heeft; echter, hoewel Sanit zijn betere vorm heeft. Aan de andere kant, kan hij niet onverschillig Ken ook in termen van hem winnen.

Leave a Reply