“De directeur Thad gebevolen om te bestrijden.”

Voor Thepsuthin Phumphanmueng, hoewel hij niet de eerste rang krijgen, zou hij de derde rang krijgen. Trouwens, nu Thepsuthin Phumphanmueng nog steeds houdt zichzelf in Phonchangchonburi provincie voor bijna 2 weken voor de derde rang van Weber begrijpen ronde van Suek Chao Muai Thai op deze zaterdag 8 November 2014 op Omnoi Muay Thai stadion. Bovendien, de directeur Thad Phumphanmueng en het teamwork hebben gezorgd voor hem onder ogen zien met Nontachai Sititisukato in termen van te weten het goede resultaat.

 

Voor Suek Chao Muai Thaise op deze zaterdag 8 November 2014 op Omnoi, zou het omhoog worden toegejuicht voor de halve finale ronde van Weber programma tussen Khomphetlek Luakphrabat met Tengneung Sitchesairung en het grijpen van derde rang tussen Thepsuthin Phumphanmueng met Nontachai Sititisukato onder ogen zie onder ogen. Bovendien, in deze wedstrijd de directeur Thad of de senior van Thepsuthin onthuld dat voor deze strijd, Thepsuthin zelf uit te oefenen op Phonchangchonburi bijna 2 weken nu met de zorg van de samenwerking en hem goed rekening heeft gehouden. Dan, moet het voor deze strijd de goede opleiding om de winnaar.

 

De directeur Thad geopenbaard dat als Thepsuthin niet de eerste rang krijgen, zou hij de derde rang zou kunnen krijgen omdat voor deze wedstrijd, hij heeft hield zich in Phonchangchonburi boksen kamp bijna 2 weken. Bovendien, zijn teamwerk en hij hebben verzorgd goed aan de kans hebben om de winnaar in termen van zijn conditie goed lichaam.

Leave a Reply