“Singthongnoi” is klaar om te vechten met “Uthong”.

Singthongnoi P. Telakul Muay Thai campis echt enthousiast om te vechten in de volgende wedstrijd nadat hij is gekomen om te vechten in Aekbangtrai boksen kamp in Chonburi provincie. Dan, zou hij graag vechten met Phetuthong A. Khwanmeung in de volgende wedstrijd op deze 8 oktober 2014 in 129 ponden met zijn vertrouwen.

 

Voor het verkeer van Suek één Thong Chai op deze 8 oktober 2014 Rachadamnern Muay Thai stadium, later de verslaggever van Singthongnoi P. Telakul Muay Thai heeft geopenbaard camp of de 35 jaar oud-bokser, die zou kunnen blijken te zijn prestaties met de junior bokser als Phetuthong A. Khwanmueng dat voor deze wedstrijd die hij nog steeds houdt de praktijk zelf in Muai Aekbangtrai boksen kamp in Chonburi provincie met deze 70-80 procenten van de bereidheid voorafgaand aan de strijd in de echte dag te krijgen 100 percentages om te bestrijden.

 

Voor de naar beneden met de groot paar bokser als Phetuthong zei Singthong dat hij nog steeds veel is zorgwekkend omdat zijn paar bokser zijn geweldige strategie om te vechten heeft, met name voor zijn aandacht voor de bestrijding van na de daling van de vorm in de laatste paar wedstrijden.”

 

Singthongnoi bleek dat na zijn verlies van Yodwittaya Phetsemuen, hij zijn goede kans om te vechten in Japan voor eens tijd heeft te binden met zijn paar bokser. Dan, voor deze wedstrijd heeft hij zichzelf ter bestrijding van volledig met de ondersteuning van Aekbangtrai, Leang en Praphitkoi te verzorgen van voorbereid. Zo kan het vertrouwen dat hij de winnaar van de wedstrijd zou kunnen zijn, hoewel nu hij 35 jaar oud is, maar zijn lichaam toestand nog steeds perfect is.

Leave a Reply