“Panphayak” kan overgaan in de volgende ronde absoluut

De Surgeant Tik of Hassada Pheawkham of de grote baas van Sitchatik boksen kamp is echt vertrouwen dat Phanphayak Sitchatik kan overgaan in de diepere ronde van Shell Muai Ribula boksen ronde zeker.

 

De Surgeant Tik of Hassada Pheawkham of de grote baas van Sitchatik boksen kamp heeft geopenbaard zijn geest aan de verslaggevers van Muai Siam dat zijn geliefde bokser of Phanphayak Sitchatik zijn goede vorm in Shell Rimula boksen ronde absoluut weergeven zou.

 

De grote baas van zitten Chai Tik boksen camp zei dat hij heeft gedaan de beslissing om te vechten in deze ronde, omdat hij zou willen begrijpen de kampioen om te maken zijn geschiedenis voor een keer tijd. Het is echter of zijn droom, maar hij moet maken het gebeuren. Vervolgens moet het dank voor het ondersteunende team te begrijpen hem door te laten Phanphayak om door te geven naar de volgende ronde, evenals het teamwork van Siam Om Noi Thai boxing stadion bedanken om de kans voor Phanphayak om te vechten als zijn droom.

Leave a Reply