Noi zou willen vragen de scheidsrechters van kanaal 3 niet te kijken naar alleen de prijs van de bokser.

Noi of Phinsinchai of het voormalige van bekende bokser gevraagd de scheidsrechters van Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium om naar te kijken van de strategie van de paar bokser zonder te kijken naar de prijs voor de bestrijding van elk van hen alleen als het verleden overeenkomen met dat hij aanvaard om te verliezen van gevoel.

 

Noi of Phinsinchai of het voormalige van bekende bokser geopenbaard aan de verslaggevers van Muai Siam dat er vele malen dat Thepsuthin Phumphanmueng heeft gevochten Om Noi Muay Thai stadion met de gelijke prestaties met zijn paar bokser, maar hij altijd de grote verliezer van de wedstrijden is. Dan, de manier dat hij kan worden geconfronteerd met Tengneng Sitchesairuasked in de halve finale ronde van de 4e Weber van Suek Chao Muai Thaise program op deze 13 rd September 2014, hij zou willen de scheidsrechters van Suek Chao Muai Thai Siam Om Noi Muay Thai stadium om naar te kijken van de strategie van de paar bokser zonder te kijken naar de prijs voor de bestrijding van elk van hen alleen als het verleden overeenkomen met die hij aanvaard om te verliezen van gevoel.

 

Noi Berkreak zei dat het lijkt op die manier te wijten aan het verlies van het spel in elke keer met de goede strategie. Het is vervolgens, afhankelijk van de prijs voor de bestrijding van elke bokser te maken van een beslissing van de scheidsrechters, zodat hij het gevoel heeft verloren veel, want het is de aanzienlijke tijd voor zijn boxer geschiedde in de laatste ronde. Dus, moet het beste de scheidsrechters van dit Muay Thai stadion om naar te kijken van de strategie van elke bokser ook betreft.

Leave a Reply