“Man” raadt niet naar de populaire missen.

Man wil Padraew overtuigen de Muay Thai fans om naar te kijken van tweede paar boksers in eminente Air programma op dit 19de September 2014 ook vanwege hun voordelen. Bovendien, zal er Kwanfahnahdam of Prakaiphet J.S.P., die het grote formaat heeft, met uitzondering van altijd wordt geklopt door de harde kracht en Yodsila Faretex of de kleine met zijn ernstige vuist. Echter, het resultaat zal zijn ieder geval of Praikaiphet zou doorstaan met de harde vuist in die tijd, de Muay Thai fans moeten toejuiching opwaarts om te weten het resultaat op de wedstrijd van 118 pond.

 

Voor eminente Air programma uitgezonden op deze 19e September 2014 op Lumphinee, hebben de advocaat Toi eminente lucht en het teamwork gemaakt de lijst van de meester paar bokser tussen Satanfa Sakami geconfronteerd met Jamesak Sakburirum en de tweede paar bokser tussen Praikaiphet J.S.P. geconfronteerd met Yodsila Faretex, alsmede de ondersteunende paar bokser of Mafiangnoi T. Phakin geconfronteerd met Phetluakyod Sorchor Toipadreaw Khunphan Kertchareonchai met Chamuakphet Chitmuengnon, Nuengsiam P.K. Sanchaimuaithaiyim geconfronteerd met Knotmai A. Nittayaporn, Sia Paranchai geconfronteerd met Onemeechoke Phuhongthong en Chocho S. Pluabphlanarai naar beneden met Khunharnlek Kertchareonchai onder ogen.

 

Voor het tweede paar boksers onthuld Man Padreaw of de advocaat Toi dat hij wil de Muay Thai fans om te vrolijken goed vanwege hun voordelen; bijvoorbeeld, Praikaiphet J.S.P., die heeft het grote formaat, met uitzondering van zijn zwakte en Yodsila Faretex, wie heeft kleine grootte, met uitzondering van harde vuist. Dan, hoeveel Praikaiphet zijn doorstaan de harde vuist in 118 ponden is afhankelijk van de juichende omhoog van het Muay Thai fans alleen.

 

Man bleek dat voor deze wedstrijd van 118 pond, er voordelen op verschillende manieren zijn; bijvoorbeeld, Praikaiphet of de grote grootte, met uitzondering van de zwakte en Silalek of de kleine grootte, met uitzondering van de harde vuist. Vervolgens moet het vrolijken voor het voorspellen van de verliezen en de winnaar een met quaranteeing van de funniness natuurlijk.

Leave a Reply