Thaksinlek laten Mr.Song naar besturingselement

Prayun laat Songchai Rattasuban Thaksinlek Kiatniwat Muay Thai camp om te vechten met Sangmanee hebben een wraak match of niet geven. Het is aan de decistion van Bureau met passende.

Prayun zei na Thaksinlek Kiatniwat win een punt Sangmanee S.Teanpor Muay Thai kamp in Wan Chai oorlog van het lied in de laatste wedstrijd op pruik lucht over ze een nieuwe overeenkomst hebben zal of niet aan Songchai Rattasuban is geven Thaksinlek Kiatniwat om te vechten met Sangmanee hebben een wraak match of niet. Het wordt tot het agentschap beslist met passende. Ik en alle medewerkers zijn niet having werkstuk want wij carrière doen

“als hij een nederlaag twijfels en wil wraak, het is aan de besluit van Bureau. Ik en alle medewerkers hoeven niet het probleem. Als hij nog steeds twijfel, zullen we de wedstrijd weer om te weten wie de echte winnaar is gehouden”zei Prayun.

Leave a Reply