Slechts worden de kleine een Seksan hebben druk om te vechten niet kan maken.

Seksan AorKhwanmeung Muay Thai training camp is gebleken dat voor deze tijd die hij zichzelf heeft voorbereid goed ter bestrijding van volledig hoewel hij meer nadelen in vorm heeft. Echter, als Seksan Phetmorakot W. Sangphraphai in Suek Chu ChareonMuai Thaise, Suek S. Sommai, SuekSafebuntham winnen, in de volgende programma hij zou vechten met Pakorn P.K. SanchaiMuai Thaise Yim opnieuw.

 

Nadat Seksan A. Khwanmueng zijn wachtrij om te vechten met Phetmorakot W. Sangphraphai in SuekChuchareonMuaiThai, Suek S. Sommai en SuekChefbuntham voor de grote wedstrijd op deze woensdag 13de augustus in A.D. 2014 Rachamdamnern Muay Thai stadium heeft, deze inkomsten is gebruikt om te kopen van de fiets voor studenten in platteland op Ubonrachthanee provincie ondersteund door HiaMor of ChuchareonRaweearamwong of de promotor van Rachadamnern Muay Thai stadion en BunthamPhakpho.

 

Laatste tijd, heeft Seksan geopenbaard aan het teamwork van Muai Siam die voor deze tijd die hij zichzelf heeft voorbereid goed met goede gewicht; echter, hij accepteerde dat zijn vorm en versheid heeft meer disdavantages dan Phetmorakot. Echter, omdat hij tonen zijn goede vorm om te vechten met Pakorn willen zou, dus zijn wedstrijd hij misschien niet geven gemakkelijk voor zeker.

 

Seksan zei dat hij niet nu ernstig te vechten in deze programmuch, en het moet de officieren om te zorgen voor dit onderwerp te laten. Zijn lichaam voorwaarde is echter voor deze strijd in de betere manier, met uitzondering van controle van gewicht te zijn op de goede manier alleen. Bovendien, het beste voor de fans Muay Thai om vooruit te kijken voor het bekijken van dit programma moet beschouwen, maar het kunnen vertrouwen dat Seksan de winnaar zeker in dit programma voor get wraak met een Thaise Yim Pakorn P.K. SanchaiMuai kunnen na het nemen van draai om de winnaar en de verliezer.

Leave a Reply