Selectievakje Rating tot weten de toenemende weergave van Max.

PhetA SiraTaoChareonsuk is tevreden in zijn werk van Max Muai Thai, dat de meer toenemende uitzicht op het internet elke week heeft. Het moet dus, bedanken voor de samenwerking om hem te helpen tot dit programma wordt om de populaire kanaal van Max Sports in CTH met boven verwachting.

 

Nadat PhetAsira is gegaan om te werken in de Max Sport in CTH op kanaalnummer 55 voor zo’n lange tijd, de laatste tijd hij of de Voorzitter in het Max Muai Thais heeft bedankt voor het teamwerk en de betreffende officieren met inbegrip van het Muay Thai fans wie kijken altijd dit programma op zondag tussen 8.30 11 om 14.30 uur sinds de overgang naar dit nieuwe bedrijf. Bovendien, in de oudere, hij is nog steeds bezorgd over het effect op de standpunten van de kijkers, maar alles gaat goed. Dan, volgens de nieuwste rating te controleren, het werd vastgesteld dat er steeds meer kijkers in Max Muai Thai tot wordt tevredengesteld als gevolg van de inspanningen en besteedt aan het werk van elke velden tot het verkrijgen van leuke, interessante en favoriete paar boksers antwoord voor de Muay Thai fans. Als het resultaat, moet het dank voor elk veld en bevestigen dat Max Muai Thai Broadcasten de boksen programma’s naar iedereen voortdurend zeker moet gaan.

Leave a Reply