Sandchai strijd in Macau

Srimeoung gegarandeerd tot de bokser groep om te vechten in Macau op vrijdag, 15 augustus. Verzamelen de bovenste boksers tegen zijn niet gemakkelijk met de hoogste bokser zoals Sandchai Pakorn om te vechten met Rungrawee Sinkmanee in hetzelfde programma te nemen. Hij volgorde boksers praktijk volledig passen en doen hem niet teleurstellen.

Srimeoung uitgevoerd omlaag in de lijst van speciale Muay Thai in Macau International oorlog in Macau op vrijdag, 15 augustus 2014 aller tijden. Hij komt met de promotor op Macau te coördineren. De organisator vertelt hij te nemen de hoogste bokser zoveel mogelijk en doen geen zorgen te maken over de uitvoerende vergoeding. Dus, heeft hij contact met de beste bokser in dit tijdperk to fight door het nemen van de grote bokser van Mahasarakahm, Sandchai P.K. Sandchai Muay Thai Gym, Pakorn P.K. Sandchai Muay Thai Fitnessruimte, Rungrawee Sasiprapa Gym en Kem Songpeenong. Dit is niet gemakkelijk te nemen de dezelfde rang bokser te vechten in hetzelfde programma omvatten strijd met buitenlandse boksers en komt over als Kem- en Singmanee die de kampioen in de ander jaar is.

“Alles goed gevorderd zijn boek het ticket, de dag om te gaan en komen terug en accommodatie. Alles is al. Ik wil iedereen opleiding zelf, hun controleorgaan en niet maken de slechte reputatie. Ik wil iedereen hun best doen. Als deze strijd succesvol was, zal ik boeken naar een ander programma”zei Anan.

Sherilyn Lim opgewonden voor Colossa-Boku strijdfoxsportsasia  .

Lim werd pas onlangs opgepikt door de organisatie voor een professionele MMA gevecht en zal worden geconfronteerd met Maleisië Ann Osman in oktober de totale overheersing evenement in Singapore.

De bestrijding van G operations manager heeft nog steeds beloofd om tijd te nemen uit haar voorbereidingen aandacht te besteden aan het toernooi in Jakarta die live op Star Sports zal worden telecasted in Azië.

Gelet oorspronkelijk gestart door het oppakken van Muay Thai als een hobby, is Lim vooral gefascineerd door strijders die gebruik maken van de Thaise martial art als hun stichting

Leave a Reply