Rittikrai zou vechten met de grote.

Sommai Sakulmateta zou graag willen weten dat hoe uitstekende van Rittikrai Keawsamrit is, zo heeft hij de lijst van hem om te vechten met Dokmaidang J.S.P., zoals de meester paar bokser van Suek Jarumeung en Palangmai boksen programma op deze 28 juli Rachadamnern Muay Thai uitgezonden stadion. Bovendien zou het de eerlijkheid voor hen geven door te laten een van hen te onderhandelen gewicht voor geschiktheid van 2 kilo of 115/113 pond.

 

Sommai Sakulmateta of de promotor van Suek S. Sommai in Palangmai groep bleek dat hij inderdaad zou graag willen weten dat hoe uitstekende van Kaewsamrit is omdat hij de nieuwe ster van de grote boksen camp, hebben altijd een heleboel programma’s om te vechten met zijn geweldige prestaties. Vervolgens, in deze wedstrijd heeft hij de lijst van Kaewsamrit om te vechten met Dokmaidang J.S.P. door de ondersteuning van Otea Charumeung om de lijst van deze paar bokser zoals de master paar bokser van Suek Charumeung en Palangmai groep op deze 28 juli 2014 Rachadamnern Muay Thai uitgezonden stadion. Bovendien verleent het de eerlijkheid aan deze paar bokser door te laten een van hen aan koopje gewicht voor geschiktheid met 2 kilo of 115/113 pond.

 

Bovendien, Sommai gezegd dat Dongmaidang in de minder gewicht dan zijn paar bokser zou kunnen vechten voor 2 pond voor zijn comfort vermogen in 113 ponden om aan te tonen voor hun prestaties, alsook steun gekregen als de meester paar bokser verder.

Leave a Reply