Peneak beweren een lange stop is hem ruïneren

Peneak Nomnoi geopenbaard de reden waarom hij verlies voor Kongsak Bunmee in Lumpini kampioen Kirk kraj op vrijdag, 6 juni op pruik Lumbini Ramintra omdat hij stoppen een lange tijd. Hij geloofde dat als hij hem weer ontmoette, hij zeker winnen zal.

Na Peneak Numnoi verliezen aan Kongsak Bunmee in Lumpini kampioen Kirk kraj op vrijdag, 15 augustus pruik Lumbini Ramintra maken de Zuid-bokser hebben een ongemakkelijk gevoel te verliezen en hij komen te onthullen de reden waarom hij verlies dat hij stoppen ter bestrijding van zes maanden, zodat dit maakt hij verliest. Hij geloofde dat als hij hem weer ontmoette, hij zeker winnen zal.

“Ik stopte een lange tijd en ik heb niet strijd bijna zes maanden dat me maakt is niet flexibel maar ik denk dat als ik hem weer in de oorspronkelijke gewicht ontmoet, zal ik winnen en een leuke overeenkomen met maken dan ooit omdat mijn lichaam nu op de juiste plaats is” Peneak gezegd.

Leave a Reply