“Kingthong” heeft begrepen voor de kampioen.

De promotor KingthongLuakphrabat zal maken in de lijst van Thanadate TorPran 49 Muay Thai kamp om te vechten voor het grijpen kampioen in 5 miljonair sterren kip programma op channel 11 door geconfronteerd met OnechaiRamboesarn als de tweede paar bokser van Suek een Kingthong op donderdag 28 augustus 2014 op Rachadamnern Muay Thai uitgezonden stadion.

 

Na het tonen van de hete vorm voortdurend tot kampioen van miljonair grijpen 5 sterren kip programma, Thanadate TorPran 49 Muay Thai camp of de discipel van Rongthiead: de commandant ThiedsakNontapanphiphat en de grote hoofd van TorPran 49 Muay Thai camp boksen kamp heeft gemaakt van de lijst van hem te vechten in een Kingthong van de Suek op deze 28 augustus 2014 Rachadamnern Muay Thai stadion met Onechai Ramboesarn in 110-109 ponden als het tweede paar bokser van het programma.

 

Laatste tijd, de promotor KingthongLuakprabat is gebleken dat dit alles moet gebeuren in de juiste tijd, en nu Thanadate TorPran 49 Muay Thai kamp heeft zijn hete vorm. Dus, het is gelukkig om te laten Thanadate om te vechten met Wonchai, en hij is ervan overtuigd dat deze wedstrijd zou kunnen de amusant een natuurlijk te wijten aan de stijl zijn van hun vechten dat de Muay Thai fans altijd weten goed over hun formulieren. Vervolgens, de Muay Thai fans kunnen uitkijken naar kijken voor Suek een Kingthong op deze 28 augustus 2014 ook.

Leave a Reply