Phang geboden Sakulchailek ter bestrijding van volledig voor waardigheid.

Dabphang of de politie senior surgeant burgemeester Nithisit Thangsirisakulchai voerde het bevel over het teamwork te verzorgen van opleiding voor Sakulchailek Dabphangnakornbarn volledig na te weten dat hij zou kunnen worden geconfronteerd met Kaokarat Chitmuengnon in Phunsia boksen ronde met moeilijke taak. Bovendien, hij ermee akkoord dat Sakulchailek heeft zijn meer nadelen dan zijn paar bokser voor zijn prestaties en ervaringen, met uitzondering van zijn naam en zijn waardigheid om te vechten met zijn volledige potentieel.

 

Bovendien, in de volgende wedstrijd Sakulchailek Dabphangnakornbarn wellicht zijn wachtrij om te vechten met Kaokarat Chitmuengnon in Suek Muai Thaise Ched Zie op deze zondag 22 juni 2014. Dan, dit spel is aanzienlijk veel, dus heeft Dabphang of de politie senior surgeant Nithisit Thangsirisakulchai werk voor de Surgeant Choat, de Surgeant Chang, The Surgeant Tan en de politieagenten te verzorgen van Sakulchailek goed vanwege de meer ervaringen van Kaokarat dan andere boksers toegewezen.

 

Dabphang onthuld eind dat hij voelde zich ernstige, omdat hij zojuist aangenomen ter bestrijding van slechts 60 wedstrijden; terwijl Kaokarat hard voor hem gewerkt heeft te krijgen meer voordelen. Echter, voor deze wedstrijd Sakulchailek bereidt ter bestrijding van volledig om aan te tonen zijn waardigheid als het grote doel te begrijpen van de kampioen en begrijpen van de potentiƫle kleren van kanaal 7.

Leave a Reply